Dezastru în vestiarul Ucrainei după meciul cu Germania: zeci de chiștoace de țigări, cutii de bere și sticle de vin lăsate în urmă de jucători

Data publicării:
GettyImages-539573372

Foto: bild.de

După „cazul Alibec”, în care a atacantul e suspectat că ar fi fumat în vestiar la pauza meciului Franța - România, Jamie Vardy a fost surprins mergând la antrenamentele Angliei cu o cutie de băutură energizantă și cu o cutie de tutun de mestecat cu o concentrație mare de nicotină.

Ambele episoade sunt depășite, însă, de ucraineni. Bild, cel mai citit ziar din Germania, a publicat miercuri o fotografie imensă cu o imagine surprinsă la finalul partidei de duminică în vestiarul echipei antrenate de Mykhaylo Fomenko.

Echipa de curățenie de la stadionul Stade Pierre-Mauroy a descoperit peste 40 de chiștoace de țigări, plus sticle de vin roșu, cutii de bere și sucuri carbogazoase în bazinul de recuperare din vestiarul folosit de ucraineni.

Campionatul European poate fi urmărit în rețeaua RCS-RDS pe canalul Pro TV, care transmite toate meciurile României și cele mai importante partide ale zilei. 

Citiți și:

Scandal la naţională. Acuzat că ar fi fumat în vestiar pe Stade de France, Alibec acuză o conspirație din interior

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri