EURO 2016 | Elveţienii nu vor surprize în partida cu România

Data publicării:
GettyImages-540136770

Elveţienii nu îşi pun problema favoritei contra României. Dacă oficialii se feresc să recunoască, fanii şi jurnaliştii aşteaptă o a doua victorie la Euro.

„Elvețienii s-au arătat impresionați de curajul arătat de România contra Franței. Selecționerul Vladimir Petković a admis că România e în formă excelentă din punct de vedere fizic și psihic”, relatează Sebastian Perju, corepondent Digi24 în Franța.

dpdv fizic si psihic 08.37

Nu contează cine e sau nu favorit, cel mai important e să ştim cine va putea juca mai bine, cine va putea accelera ritmul timp de 90 de minute. Am văzut că echipa României poate juca la un ritm susţinut timp de 90 de minute şi poate aduce mingea în careul adversarilor”, a spus Vladimir Petković, selecţioner Elveţia.

„Elveţia e favorită în acest meci pentru că are jucători mai bine cotaţi decât românii, poate şi mai cunoscuţi, care joacă în Bundesliga, în Germania”, susține Stefan Plattner, jurnalist elveţian.

În ciuda eşecului cu Franţa, jucătorii români şi-au impresionat adversarii.

„Din felul în care se luptă România, avem şi noi de învăţat, dacă jucăm în acelaşi stil, am putea avea calitate mai bună, fiindcă în atac avem jucători mai buni decât ei”, a spus Valon Behrami, Watford.

„Echipa României şi-a creat imaginea aceasta în care toţi joacă unul pentru celălalt, pentru scopul echipei, s-a văzut şi cu Franţa. Am fost toţi impresionaţi de ce au făcut”, a spus Johan Djourou, Hamburg.

Partida România - Elveţia se va juca pe stadionul lui PSG, Parc des Princes, de la ora 19:00 și se va vedea în rețeaua RCS & RDS, pe Pro TV, și în format LIVE TEXT pe digi24.ro.

Echipele probabile

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Stanciu, Stancu – Keşeru.

Elveția: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez - Behrami, Dzemaili, Xhaka - Shaqiri, Seferovic, Mehmedi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


EURO 2016 | România - Elveția. Anghel Iordănescu pregătește meciul pentru o victorie

EURO 2016 | PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENT

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri