EURO 2016 | Franța-Irlanda, meciul răsturnărilor de situații

Data publicării:
FRANTA IRLANDA

MINUTUL 90+4. Fluier final. Franța învinge Irlanda și se califică în sferturi. 

MINUTUL 66. Cartonaș roşu pentru irlandezul Duffy.

MINUTUL 62. Franța preia conducerea. 2-1!  Dublă pentru Griezmann!

MINUTUL 58. Franța egalează prin Griezmann.

MINUTUL 45+4. Se intră la pauză la scorul de 1 la 0 pentru Irlanda.

Plouă cu cartonașe galbene. În 20 de minute, din minutul 25 până în minutul 45,  au fost acordate patru avertismente, două pentru jucători ai Franței, două pentru irlandezi.

MINUTUL 3. Irlanda deschide scorul printr-un penalty executat de Brady.


Este o confruntare între reprezentativa ţării gazdă a EURO 2016 şi cea a celor mai spectaculoşi fani de la turneul final. Pentru Irlanda, meciul din optimile de finală este ocazia perfectă pentru revanşă. În 2009, Franţa le-a blocat drumul spre Mondialul din Africa de Sud după o fază care a rămas în memoria microbiştilor. Golul francezilor a venit după un henţ nesancţionat al lui Thierry Henry. Gallas a marcat golul calificării pentru Franţa în returul dublei manşe de baraj.

„Lumea vorbeşte despre celebrul lor spirit de luptă. Îl au, dar nu se gândesc la asta, pur şi simplu dau tot ce au. Acesta e un avantaj, pentru că nu e suficient să ai asta, dar în cazul lor e ceva genetic”, a declarat DIDIER DESCHAMPS, selecţionerul Franţei.

Poţi fi tentat să spui că de la început am fost echipa ce trebuia învinsă şi cred că asta a crescut motivaţia adversarilor. Să elimine gazdele va fi obiectivul principal pentru irlandezi”, este de părere francezul Hugo Lloris, care joacă la Tottenham.

Franţa a primit un singur gol în cele trei meciuri din grupa A, chiar în meciul de deschidere contra României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri