EURO 2016. Meciul Franța – România poate fi urmărit gratuit în parcul Bazilescu, însă doar prima repriză

Data publicării:
INCEPE EURO GETTY

„Timp de o lună, în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 administraţia locală a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din faţa Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală vor putea urmări gratuit partidele de la Euro 2016”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Din primul meci al naţionalei, care se va disputa vineri, cu Franţa, de la ora 22.00, microbiştii nu vor putea vedea, însă, decât prima repriză pe ecranul din Parcul Bazilescu.

„Menţionăm că, din raţiuni de asigurare a liniştii publice, din meciurile care încep la orele 22.00 nu poate fi vizionată decât prima repriză. Potrivit Legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare, manifestările din spaţiul public se pot desfăşura cel mult până la orele 23.00”, precizează Primăria Sectorului 1.

Instituţia adaugă că, pe toată desfăşurarea Campionatului European, în zona unde este amplasat ecranul gigant este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice. Totodată, se va interzice participarea la manifestare a persoanelor care au asupra lor astfel de băuturi sau sunt sub influenţa alcoolului, se mai arată în comunicat.

La turneul final al Euro-2016, România este în Grupa A, cu ţara gazdă, Elveţia şi Albania. Românii vor juca, vineri, de la ora 22.00, în meciul de deschidere, împotriva Franţei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri