EURO 2016 | Ordinul UEFA legat de copii, ignorat de galezi: „Vom continua să sărbătorim!”

Data publicării:
galezi copii

„Indiferent dacă vom câștiga sau vom pierde, nu putem strica toată bucuria istorică de a fi prezenți într-o semifinală a lui Euro 2016, mai ales a copiilor celor implicați”, au spus galezii. Până acum, după fiecare meci al Țării Galilor la turneul final din Franța, Bale și compania au sărbătorit alături de cei mici fiecare succes.

Chiar dacă mesajul de la UEFA este cât se poate de clar, șefii federației de la Cardiff au spus că își asumă orice risc.

„Este șansa lor de a fi alături de tații lor, mai ales după o perioadă lungă, așa că vom continua să sărbătorim la fel, indiferent dacă vom pierde sau vom câștiga”.

Țara Galilor are o șansă unică de a se califica în finala lui Euro 2016, dacă va trece în penultimul act al competiției de Portugalia. 

Una din cele mai frumoase imagini ale turneului este cea a fetiţei lui Gareth Bale, fericită să alerge pe gazonul stadionului Parc des Princes, sub ovaţiile publicului galez, urmărită de tatăl său încântat după calificarea în sferturi de finală în dauna Irlandei de Nord (1-0).

Prima semifinală de la EURO 2016, Portugalia - Ţara Galilor, se va disputa miercuri seara, de la ora 22:00, la Lyon. A doua semifinală, dintre Germania şi Franţa, va avea loc joi, de la ora 22:00, la Marsilia. Ultimul act se va juca duminică, de la ora 22:00, pe Stade de France.

Citiți și:

UEFA nu este de acord cu prezenţa copiilor jucătorilor pe teren la finalul meciurilor: Nu este o sărbătoare de familie



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri