EURO 2016. Programul meciurilor de joi, 16 iunie

Data publicării:
euro 2016 GettyImages-539173280

 ©FOTO: Gulliver/GettyImages

Grupa B

ORA 16:00 Anglia — Țara Galilor (Stade Bollaert-Delelis, Lens) 

Grupa C

ORA 19:00 Ucraina — Irlanda de Nord (Stade des Lumieres, Lyon) 

ORA 22:00 Germania — Polonia (Stade de France, Saint-Denis) 

În meciul din grupa B, după ce fanii celor două echipe ar fi coalizat împotriva celor ruși, în violențele de zilele trecute, presiunea este pe Anglia, care îi întâlnește pentru a 104-a oară pe vecinii galezi. Aceștia nu au câștigat decât de 14 ori. Este o grupă încă deschisă oricărui rezultat în ceea ce privește calificarea în următoarea fază.

Ucraina și Irlanda de Nord încearcă, fiecare, să obțină o primă victorie la acest turneu final. Antrenorul ucrainenilor mizează pe un psihic de oțel al jucătorilor săi, în timp ce selecționerul Irlandei de Nord le cere fotbaliștilor mai multă forță fizică.

În ultimul meci al serii, se confruntă tot două vecine: Germania și Polonia. S-au întâlnit de 20 de ori, iar Polonia nu a câștigat decât o dată, însă în meciurile anterioare de la Euro 2016 ambele echipe au în palmares câte o victorie. Șase dintre jucătorii naționalei Poloniei evoluează la cluburi germane, iar antrenorul Germaniei, Joachim Löw, i-a avertizat pe campionii mondiali că trebuie să fie atenți la adeversari: polonezii au unul dintre cele mai bune contraatacuri din lume.  

Vedeți aici: 

EURO 2016 | PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENT

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri