EURO 2016 | Țara Galilor a învins Rusia cu 3-0 și merge în optimi de pe locul 1. Anglia este pe 2

Data publicării:
gali

Minutul 90+2: Arbitrul fluieră finalul meciului. Țara Galilor învinge Rusia cu 3-0 și merge în optimi de pe locul întâi al grupei B.

Minutul 83: Și Țara Galilor epuizează schimbările. Bale este înlocuit cu Church.

Minutul 76: Încă o schimbare la galezi. Iese Ledley și intră King.

Minutul 74: Schimbare și în echipa Țării Galilor. Intră Edwards și iese Allen.

Minutul 70: Ultima schimbare în echipa Rusiei. Intră Samedov și iese Smolov.

Minutul 67: GOOOOOOOOL Bale!Țara Galilor conduce cu 3-0. Christian Bale devine golgheterul turneului cu trei reușite. Ramsey a trimis pentru starul lui Real Madrid, care, aflat în poziție regulamentară, înscrie elegant, reușind să-l învingă pe Akinfeev printr-un șut cu exteriorul.   

Minutul 64: Mamaev primește cartonaș galben.

Minutul 58: Bale șutează pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă.

Minutul 55: Bale primește pe culoar și ajunge înaintea portarului advers, dar șutul său cu piciorul stâng trece pe lângă buturile lui Akinfeev.

Minutul 52: A doua schimbare în echipa Rusiei. Iese căpitanul Shirokov și intră tânărul de 20 de ani, Golovin.

Minutul 46:  A început prima repriză. Rușii fac o primă modificare: iese Vasili Berezutski și intră fratele său, Aleksei Berezutski.

Minutul 45+1: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. 

Minutul 44: Rusia are o posesie de 64% pe finalul reprizei, însă Țara Galilor a fost o echipă mult mai bună, care a marcat de două ori, ratând și alte ocazii mari.

Minutul 40: Bale ia o acțiune pe cont propriu și trage puternic, pe jos, însă Akinfeev este la post și reține.

Minutul 33: Ramsey trage violent de la distanță, Akinfeev respinge în corner. 

Minutul 31: Bale cere penalty după un contact cu Mamaev, dar jocul este lăsat să continue.

Minutul 27: OCAZIE RUSIA! Eroare în defensiva galezilor, Dzyuba este aproape de gol, însă Hennessey reușește să respingă în corner.

Minutul 20: GOOOOOL Țara Galilor! Bale îl găsește perfect pe Neil Taylor, fundașul stânga rămâne singur cu Akinfeev, portarul Rusiei parează în prima fază, însă mingea îi revine galezului, care punctează pentru 2-0.  

Minutul 16: Cartonaș galben Vokes.

Minutul 11:  GOOOOOL Țara Galilor! Allen îi pasează superb lui Aaron Ramsey, jucătorul lui Arsenal rămâne în poziție excelentă și finalizează cu o scăriță elegantă, reușind să deschidă scorul. În acest moment, Țara Galilor este liderul grupei B, cu 6 puncte, Anglia și Slovacia aflându-se la egalitate, 0-0.  

Minutul 2: OCAZIE ȚARA GALILOR! Bale trimite periculos din careu, Akinfeev respinge cu dificultate, iar apoi trei jucători ai lui Coleman sunt semnalizați în ofsaid.

Minutul 1: Începe meciul de la Toulouse.

Echipele de start:

Rusia: Akinfeev - Smolnikov, Ignashevich, Berezutski, Kombarov - Glushakov, Mamaev, Smolov, Shirokov - Kokorin, Dzyuba

Rezerve: Lodygin, Guilherme - Shishkin, Neustadter, Berezutski, Yusupov, Golovin, Shatov, Ivanov, Samedov, Torbinski, Schennikov

Selecționer: Leonid Slutski

Țara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor - Allen, Ledley, Ramsey - Bale, Vokes

Rezerve: O. Williams, Ward - King, Robson-Kanu, G. Williams, Edwards, Richards, Cotterill, Collins, J. Williams, Vaughan, Church

Selecționer: Chris Coleman


Grupa B este, poate, cea mai echilibrată de la acest turneu final, din moment ce Rusia, ultima clasată, poate termina pe locul doi în cazul unui succes contra galezilor. Sigur, în ierarhia finală, va conta și rezultatul din celălalt meci al zilei, dintre Anglia și Slovacia.

Deocamdată, rușii au un singur punct din două partide. Berezutski a fost cel care a salvat un punct în prelungirile meciului cu Anglia, scor 1-1. În al doilea meci disputat, Rusia a pierdut în fata Slovaciei, scor 1-2. Weiss (32) și Hamsik (45) au marcat golurile slovacilor, iar Glushakov a redus din diferență în minutul 80.

De cealaltă parte, Țara Galilor are 3 puncte în Grupa B, după ce a reușit prima victorie din istorie la un Campionat European contra Slovaciei, scor 2-1. Gareth Bale a deschis scorul pentru galezi (10), Slovacia a egalat prin Duda (61), iar golul victoriei a fost înscris de Kanu în minutul 81. În a doua etapă, Țara Galilor a pierdut în fața Angliei, scor 1-2.

Echipe probabile:

Rusia: Akinfeev – Smolnikov, Berezutski , Ignashevich, Schennikov – Golovin, Neustadter – Kokorin, Shatov, Smolov – Dzyuba

Tara Galilor: Hennessey – Chester, Williams, Davies – Gunter, Ledley, Allen, Taylor – Ramsey, Robson-Kanu, Bale

EURO 2016 | PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENT



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri