Suporterii se pregătesc de finala EURO 2016

Data publicării:
GettyImages-545854202

Echipaţi în tricourile naţionalei de fotbal, cu feţele colorate şi agitând fulare, suporterii Cocoşului Galic s-au afişat cât se poate de mândri pe străzile din Paris. Pentru ei nu există urmă de îndoială, Franţa va câştiga finala Campionatului European.

Suporter: „Îi devorăm! Vom câştiga!”

Suporter: „3-0, ca la Campionatul Mondial din '98. 3-0!”

Suporter: „Nu ai ocazia să mergi la un astfel de turneu prea des, aşa că suntem fericiţi că participăm. Şi sperăm că în seara asta vom câştiga, aşa putem să petrecem pe Champs Elysees.”

În plus, în presă, au apărut imagini cu ceea ce pare un autocar inscripţionat cu mesajul Franţa, campioana Europei.

Plini de entuziasm sunt şi fanii portughezi veniţi cu miile să-şi susţină naţionala de fotbal în finala de la Paris. Chiar dacă ştiu că Franţa porneşte ca favorită la titlul de campioană, sunt convinşi că Portugalia are puterea să se împună.

Suporter: „Cred că Portugalia ne va face o surpriză frumoasă în seara asta sau măcar sper că ne va face.”

Suporter: „Aştept cu nerăbdare acest meci. Îmi doream această finală între Portugalia şi Franţa pentru că soţia mea e franţuzoaică, iar eu sunt portughez.”

Suporter: „Cred că Portugalia va câştiga în această seară. Avem şansa unică să-i batem pe francezi la ei acasă.”

Autorităţile franceze au luat măsuri stricte de securitate pentru ultimul meci al Campionatului European de Fotbal. 3.400 de de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în jurul arenei Stade de France, în zona pentru fani de la Turnul Eiffel şi în mijloacele de transport în comun.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri