VIDEO | Copiii lui Iordănescu, în fruntea suporterilor din Franța

Data publicării:
copii iordanescu

Un râu uriaş format din cel puţin 10.000 de români îmbrăcaţi în galben a curs spre stadionul Parc des Princes cu câteva ore înaintea meciului cu Elveţia. Suporterii români au ţinut să-şi arate în acest fel susţinerea pentru tricolori.

Tricolorii să nu fie dezamăgiţi, noi suntem foarte mulţumiţi de ceea ce au făcut cu Franţa. Să rămână concentraţi. Noi suntem cu ei, avem încredere”, spune un organizator al marşului.

În vacarmul general un singur îndemn a putut fi auzit fără încetare: „România nu uita, astăzi vrem victoria! România nu uita, astăzi vrem victoria!”.

Între miile de suporteri români s-au aflat şi copiii antrenorului Anghel Iordănescu.

Maria Iordănescu: Tata are emoţii în continuare şi, din ce am observat eu, este în continuare îngrijorat. Să nu ne bucurăm înainte de un rezultat bun. MUSCA
Reporter: Putem să depăşim performanţa din 94?
Maria Iordănescu: Eu cred că da.

Marşul este unul fără precedent în istoria echipei naţionale.

Pentru prima dată în istoria echipei naţionale la un turneu final fanii tricolorilor s-au adunat şi au mers într-un marş către stadionul unde va juca echipa naţională. Ei au promis că vor cânta tot timpul indiferent de rezultatul de pe teren şi că vor încuraja naţionala, vor crede în ea până la capăt.

Suporterii elveţieni au încercat la rândul lor să nu se lase mai prejos şi au ieşit şi ei cu miile pe străzi pentru a-şi susţine echipa.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri