VIDEO | Primul incident de la Euro 2016. Beți, fanii englezi au căutat teroriști ISIS și s-au bătut cu localnicii în Marsilia

Data publicării:
bataie englezi

Primul astfel de scandal a avut loc, joi seara, între fanii englezi, veniți să-și susțină naționala la meciul cu Rusia, care va avea loc sâmbătă de la ora 22:00, și câțiva tineri din Marseille, locul unde se va disputa jocul dintre Anglia și Rusia. Bătaia dintre suporterii englezi și localnicii din Marseille a avut loc în jurul pub-urilor din centrul orașului. Poliția franceză a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a-i putea despărți pe scandalagii.

Conform martorilor, se pare că scandalul ar fi început de la fanii englezi, care, beți fiind, au început să cânte „Isis unde ești”, lucru care i-a deranjat pe tinerii localnici aflați în centrul orașului. În urma scandalului, poliția franceză a făcut două arestări.

Conform France Bleu, un suporter englez în vârstă de 24 de ani a fost arestat pentru violenţă voluntară, iar un francez a fost reţinut pentru violenţă cu armă impovizată. 


Campionatul European poate fi urmărit în rețeaua RCS-RDS pe canalul PRO TV, care transmite toate meciurile României și cele mai importante partide ale zilei.

Partida Franţa - România se joacă vineri, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri