Fenomen bizar în Anglia: Poliţia face apel la suporteri

Data publicării:
West Ham United v Southampton - Premier League
Foto: Guliver/GettyImages

Poliţia din Essex le cere suporterilor echipei West Ham United să nu mai sune la 999, numărul serviciilor de urgenţă din Marea Britanie, după fiecare înfrângere a formaţiei favorite, informează mirror.co.uk.

West Ham United v Southampton - Premier League
Foto: Guliver/GettyImages

„Să suni la 999 deoarece West Ham United a pierdut din nou şi nu ştii ce să faci este inacceptabil. Este o totală pierdere a timpului vostru”, se arată într-un mesaj al serviciului de urgenţă, postat pe Twitter, la mai puţin de o oră după ce West Ham a pierdut, scor 0-2, duminică, la Watford.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ciocănarii” sunt pe loc de retrogradare, 18, după ce au obţinut doar nouă puncte (din două victorii şi trei rezultate de egalitate), în 12 etape. Ei nu au mai câştigat în campionat din 30 septembrie, strângând şapte eşecuri în acest sezon. După al şaselea eşec, scor 1-4, acasă, cu Liverpool, managerul Slaven Bilici a fost demis şi înlocuit de David Moyes. Acesta a debutat pe banca echipei West Ham cu o înfrângere, cea din partida cu Watford.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri