27 de milioane de euro, comision de impresar

Data publicării:
minge

Administratorul delegat al clubului Juventus, Giuseppe Marotta, a anunţat, marţi, că impresarul italian Mino Raiola va încasa 27 de milioane de euro în urma celui mai scump transfer din istorie, cel al mijlocaşului francez Paul Pogba, de la gruparea torineză la Manchester United, scrie News.ro.

minge

„După patru ani cu noi, el a decis să se întoarcă în Anglia, a vrut să plece cu orice preţ. Noi i-am fixat preţul la 105 milioane de euro plus cinci milioane bonus, care vor fi plătiţi dacă jucătorul îşi reînnoieşte contractul cu United sau se transferă pentru mai mult de 50 de milioane de euro. Mino Raiola şi compania sa vor fi plătiţi cu 27 de milioane de euro. Luând în calcul taxele, câştigul total pentru Pogba este de 72 de milioane de euro”, a declarat Marotta, potrivit dailymail.co.uk.

La începutul lunii august, mijlocaşul Paul Pogba a fost transferat de la Juventus Torino la Manchester United pentru 105 milioane de euro, francezul devenind astfel cel mai scump jucător din lume, după ce l-a depăşit pe Gareth Bale, pentru care Real Madrid a plătit 101 milioane clubului Tottenham Hotspur, în 2013. Pogba a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea engleză.

În vârstă de 48 de ani, Mino Raiola este agentul unor celebri fotbalişti, cum ar fi Zlatan Ibrahimovici, Henrik Mkhitarian, Mario Balotelli sau Romelu Lukaku.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri