VIDEO. Bucurie la vestiar după victoria FCSB

Data actualizării: Data publicării:
fcsb

Jucătorii echipei FCSB, preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, şi directorul sportiv, Mihai Stoica, au cântat şi au dansat în vestiar după victoria din meciul din deplasare cu Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, din grupele Ligii Europa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imediat cum arbitrul olandez Kevin Bom a fluierat finalul partidei de la Beer Sheva, câștigată cu 2-1, Nicolae Dică, MM Stoica și ceilalți jucători de pe margine au declanșat fiesta. Și în teren Gnohere, Budescu, Niță și colegii au celebrat obținerea celor 9 puncte din Grupa G, care-i apropie tot mai mult de primăvara Europa League, acolo unde nu au mai fost din 2013, relatează digisport.ro.

Bucuria jucătorilor a continuat și în vestiar, semn că presiunea legată de acest al doilea obiectiv al sezonului, primul fiind câștigarea campionatului, a fost foarte mare.

La, la, la, Steaua București!” au cântat preț de câteva zeci de secunde jucătorii lui Dică.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri