A fost anunţat oficial noul staff medical al naţionalei României

Data publicării:
logo FRF

Dan Laurenţiu Oproiu, în vârsta de 41 de ani, va fi sprijinit de preparatorul fizic Marian Lupu, şi îi va avea în staff pe Iulian Mircea (asistent medical principal, fizioterapeut), Toma Vasilescu (fiziokinetoterapeut), Adrian Mîrza (fiziokinetoterapeut), Gabriel Niculescu (kinetoterapeut/masor), Dragoş Paraschiv (kinetoterapeut/masor). De asemenea, Oproiu va coordona şi activitatea medicală de la toate celelalte loturi naţionale, precizează FRF.

Pe perioada cantonamentului din Italia (18-30 mai), echipa naţională va beneficia şi de un psiholog sportivSilviu Ioniţă, care îşi desfăşoară activitatea şi la nivelul loturilor de juniori.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat săptămâna trecută că se desparte de Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale, după o colaborare de mai bine de 25 de ani. Prin plecarea medicului Popescu, FRF s-a despărţit şi de staff-ul acestuia, format din masorii Roger Popovici, Ghiţă Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea şi Bogdan Ionescu.

Naţionala României va debuta pe 10 iunie la EURO 2016, contra Franţei, pe Stade de France. Tricolorii vor mai juca în Grupa A cu Elveţia (Paris, 15 iunie) şi cu Albania (Lyon, 19 iunie). Până atunci naţionala va mai disputa trei meciuri amicale, cu RD Congo (Como, 25 mai), Ucraina (Torino, 29 mai) şi Georgia (Bucureşti, 3 iunie).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri