Adevăratul salariu al lui Neymar la PSG

Data actualizării: Data publicării:
neymar psg

Football Leaks continuă seria dezvăluirilor cu salariul pe care îl primeşte cel mai scump fotbalist al lumii, Neymar, la Paris Saint Germain, informază Digi Sport.

Potrivit sursei citate, starul brazilian câştigă la noua sa echipă un salariu lunar de 3.069.520 de euro, ceea ce înseamnă 36.834.240 de euro pe an, 100.000 de euro pe zi şi 4.000 de euro pe oră. Asta înseamnă cu aproape 7 milioane mai mult în fiecare an decât informațiile oficiale.

PSG a plătit în această vară cea mai mare sumă din istoria fotbalului, 222 de milioane de euro, pentru transferul lui Neymar de la Barcelona.

Brazilianul locuieşte într-un conac situat la 14 km de Parc des Princes şi nouă de baza de antrenament, unde chiria lunară este de 14.000 de euro.

Neymar a marcat deja cinci goluri în cele şase meciuri jucate de la venirea la PSG, în Ligue 1 şi Liga Campionilor.

Sud-americanul a fost însă şi protagonistul unui prim conflict, după ce s-a certat cu Edinson Cavani pentru a executa un penalty în derby-ul cu Lyon, de duminica trecută.

Neymar şi-a cerut scuze ulterior şi a fost lăsat în afara lotului pentru meciul de sâmbătă, cu Montpellier, scor 0-0, însă va reveni miercuri, contra lui Bayern Munchen, în Liga Campionilor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri