Aktobe-Steaua, în direct la Digi Sport 1

Data publicării:
steaua akt

Steaua are deja patru victorii în acest start de sezon, câte două cu Rapid şi Stomsgodset, şi aşteaptă meciurile importante din preliminariile UEFA Champions League.

Steaua trebuie să elimine încă două adversare pentru a reuşi o nouă calificare în grupele UEFA Champions League.

Prima dintre ele este deţinătoarea titlului din Kazakhstan şi în acelaşi timp liderul la zi din sezonul actual, Aktobe Lento.

Duelul din Kazakhstan va avea loc pe stadionul Țentralnîi, din Aktobe.

Indiferent de învingatoarea "dublei" dintre Aktobe şi Steaua, ambele echipe vor mai juca în cupele europene. Învingătoarea va disputa play-off-ul UEFA Champions League, în timp ce învinsa va juca în barajul de acces pentru grupele Europa League.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi in timp REAL pe site-ul www.digisport.ro şi pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri