Alibec nu va evolua cu Polonia. Atacantul a părăsit cantonamentul naţionalei

Data publicării:
alibec

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că atacantul FCSB, Denis Alibec, a părăsit cantonamentul echipei naţionale, nefiind posibil ca el să fie recuperat în timp util pentru meciul cu Polonia, de la Varşovia.

Alibec a intrat într-un program special de antrenament şi recuperare, ca urmare a recidivei unei afecţiuni în zona inghinală. 

Iniţial staful tehnic al naţionalei era încrezător în recuperarea atacantului, însă până la urmă Alibec nu va face deplasarea la Varşovia şi Cluj-Napoca pentru meciurile cu Polonia şi Chile.

„În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a accentuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varşovia”, a declarat medicul echipei naţionale, Laurenţiu Oproiu.

Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuţia pe care jucătorul a avut-o cu staful tehnic şi cel medical. El va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club.

„Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid şi la următoarele acţiuni să fiu apt de joc”, a afirmat Denis Alibec.

Joi a părăsit cantonamentul şi Dragoş Grigore, care a suferit o ruptură musculară la antrenamentul de marţi. 

Reprezentativa României întâlneşte Polonia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, sâmbătă, la Varşovia, iar trei zile mai târziu, în 13 iunie, la Cluj-Napoca, tricolorii vor disputa un joc amical cu Chile.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri