Amical România - Georgia, astăzi, de la 21:00. Schimbări de ultim moment în primul 11

Data publicării:
57505a4795f9cfa72c17abed

Schimbare de plan pentru Anghel Iordănescu, chiar în ziua meciului cu Georgia. Deşi aseară se hotărâse asupra unei formule de start, selecţionerul a decis în această dimineaţă să opereze două modificări, scrie digisport.ro.

Astfel, în locul lui Chiricheş, în centrul defensivei, va evolua Moţi, şi nu Găman, aşa cum selecționerul a decis aseară. Fundaşul lui Napoli s-a pregătit separat la ultimul antrenament de la Mogoşoaia. Chiar dacă a afirmat miercuri că se simte bine, Chiricheş este incomodat de accidentarea la coapsă pentru care a avut o verificare în plus după vizita de miercuri de la INMS, atunci când a efectuat un RMN.

O altă modificare faţă de formula gândită iniţial apare în ofensivă, acolo unde, în banda dreaptă va fi folosit Adi Popa, şi nu Torje.

România cu Georgia: Tătăruşanu - Săpunaru, Grigore, Moţi, Raţ - Hoban, Pintilii - Adi Popa, Stanciu, Stancu - Fl. Andone

În turneul din Italia, tricolorii au remizat cu RD Congo (1-1) şi au pierdut cu Ucraina (3-4), iar azi au ultimul test înaintea plecării în Franţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri