Arena din Craiova va arăta spectaculos! Primele imagini 3D din interior

Data publicării:
arena1
arena4
arena4

Noua construcţie din Craiova prinde contur. Primul inel este aproape de a fi finalizat și au fost montați stâlpii pentru inelul al doilea.

Firma constructoare a realizat astăzi o serie de machete 3D din interior, astfel că, dacă aceste imagini reproduc fidel realitatea, arena va fi cu adevărat una de excepţie.

Noul stadion al Craiovei, care va rivaliza fără probleme cu „Arena Națională” va avea cinci etaje şi peste 30.000 de locuri. Suma totală a investiţiei se ridică la 50 de milioane de euro, sursele de finanţare fiind 90% de la bugetul de stat şi 10% de la cel local.

„Cu siguranţă când stadionul din Craiova va fi gata, echipa naţională va merge la Craiova, când stadionul din Târgu Jiu va fi gata, echipa naţională va merge acolo. Aceasta este viziunea noastră despre locurile de disputare ale tuturor meciurilor echipei naţionale”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Pe noul „Ion Oblemenco”, în afară de Craiova va mai juca și echipa națională. Finalizarea arenei este programată pentru luna noiembrie 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri