Astra Giurgiu - Zira FK, 3-1, în turul al doilea preliminar al Europa League

Data actualizării: Data publicării:
astra
Foto: digisport.ro

Astra Giurgiu a învins cu scorul de 3-1 (1-1) formația azeră Zira FK, joi seara, pe stadionul ''Marin Anastasovici'', în prima manșă a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal. Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, în Azerbaidjan.

astra
Foto: digisport.ro

Au înscris Alexandru Ioniţă ‘31, Alexandru Dandea '55 şi Anthony Le Tallec '74 pentru Astra, respectiv Sadigov ‘34 pentru Zira.

Ioniţă a deschis scorul profitând de faptul că portarul oaspeţilor a respins mingea în faţă la o centrare a lui Nicoară, iar trei minute mai târziu  Sadigov a egalat cu un şut din afara careului.

În repriza secundă, Dandea a a dus Astra din nou la conducere printr-o lovitură cu capul, după o lovitură liberă, pentru ca francezul Le Tallec să împingă mingea în plasă după o lovitură cu capul a lui Erico.

Au jucat echipele

Astra Giurgiu: Illiev - Belu, Bejan, Erico, Stan - Dandea (Vâlceanu '63), Mrzljak - Ioniţă, Marquinhos, Nicoară (Balaure '78) - Chipirliu (Le Tallec '46). Antrenor: Edward Iordănescu.

FK Zira: Nazirov – Gabriel Matei, J. Boum, Krneta, Şemonaiev (Khalildze '56), O. Aliyev (Gadze '65) – Manga, Mustafaiev, Djurici, Sadigov (Ibekoyi '77) – Belfort. Antrenor: Aikhan Abbasov.

Cartonaşe galbene: Ioniţă ‘36 / Şemonaiev '53, J. Boum '63

Meciul a fost arbitrat de Serghei Ţinkevici din Belarus, ajutat de asistenţii Vitali Maliutin şi Evgheni Romanov. Viktor Şimusik a fost rezervă, notează News.ro.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri