Balaj s-a decis! Nu vrea să mai solicite o prelungire a carierei

Data publicării:
Balaj

 

"Nu sunt mulţumit de condiţiile pe care le am ca şi arbitru, simt că nu sunt respectat suficient, pot să mă gândesc că nu sunt dorit chiar. Cei de la FRF m-au rugat să vin cu nişte propuneri pe care le-am înaintat doar din punct de vedere verbal, consider că ei trebuie să găsească soluţiile dacă mă doresc în continuare", a declarat Balaj la Digi Sport Matinal.

Sistemul de acordare a baremurilor l-a nemulţumit profund pe Cristian Balaj, care ia în calcul să candideze peste doi ani la preşedinţia FRF. Maramureşeanul nu exclude nici posibilitatea de a lucra alături de echipa actualului şef al Federaţiei, Răzvan Burleanu.

"Nu e fair-play faţă de mine. Dacă eu arbitrez Astra - Steaua, locul 1 cu locul 2, sau Steaua - Dinamo, în returul semifinalelor Cupei, după ce îmi plătesc transportul, cazarea, masa, revin acasă cu o sumă cu 40 % mai mică decât un arbitru din Bucureşti care conduce Chiajna - Petrolul, meci mult mai puţin important. Consider că nu e fair-play, nu e corect faţă de mine, şi fac lucrul acesta de ani de zile. Am vrut să îmi duc la capăt meseria, am slăbit atâtea kilograme şi m-am pregătit pentru că am vrut să îmi închei cariera de arbitru ca un exemplu şi nu am vrut să pătez şi să stric tot ceea ce am realizat în atâţia ani", a mai spus preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş.

Arbitrul care va împlini 45 de ani în august e dezamăgit că şefii Comisiei Centrale de Arbitri l-au preferat pe Ovidiu Haţegan la finala Cupei României, dintre Dinamo şi CFR Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri