Becali îl vrea pe Stanciu gratis înapoi ca să-l mai vândă o dată

Data publicării:
gigi becali rade

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că i-a transmis mijlocaşului Constantin Budescu să slăbească trei, patru kilograme, pentru a putea deveni un adevărat număr 10.

„I-am lui Budescu: «Băi, băiatule, îţi dai seama ce onoare îţi face ţie lumea? Băi, tu poţi să rămâni în istorie». Budescu să-şi asume responsabilitatea să ia numărul 10 (n.r. - la echipa naţională) şi să se spună «Generaţia lui Budescu». I-am mai zis: «Băi, Budi, mai slăbeşte 3-4 kilograme, mă, tată! Dacă vrei să fie Generaţia lui Budescu, mai slăbeşte mă, 3-4 kile»”, a declarat Becali.

Becali nu doreşte o revenire la FCSB a mijlocaşului Nicolae Stanciu de la Anderlecht, sub formă de împrumut, dar nu l-ar refuza pe fostul stelist dacă ar veni gratis.

„Să-l împrumute pe Stanciu la noi? Şi în locul cui să joace? De ar ar juca la noi dacă nu joacă la Anderlecht? Suntem mai slabi noi? Să le cresc lor jucătorii? Noi nu mai ştim cu cine să mai jucăm ca să păstrăm valoarea tuturor jucătorilor. Dacă îl dau înapoi gratis, îl luăm. Şi îl mai vindem o dată, că ei nu ştiu cum să facă, cum să vândă. Să-l aducă la Becali, că Becali ştie cum să-l crească iar, a spus omul de afaceri.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri