Becali regretă că l-a făcut „drogangiu” și „prostituat” pe Daum

Data publicării:
becali daum

Gigi Becali recunoaşte că a greşit. Deşi a fost printre cei care s-au opus numirii lui Christoph Daum pe banca tehnică a naţionalei României, finanţatorul Stelei s-a răzgândit în privinţa antrenorului german, scrie digisport.ro.

becali daum

„Am văzut că omul ăsta stă în România, munceşte în România. E om deştept, din ce-mi spun oamenii de fotbal. Ăsta are cuvânt, Daum, e bine văzut şi, dacă este aşa, eu îmi cer scuze pentru toate câte am făcut faţă de el”, a admis Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Laurenţiu Reghecampf şi selecţionerul Christoph Daum s-au contrat pe tema convocării lui Niţă. Becali a negat existenţa unui nou conflict între Steaua şi echipa naţională.

„Suntem în relaţii bune şi ne înţelegem bine cu Federaţia. L-au lăsat şi pe Stanciu, că puteau să zică... l-au lăsat pe Stanciu să se ducă şi să-şi facă analizele, să vină. Oamenii ne-au înţeles”, a adăugat finanţatorul.

„O fi având un CV impresionant, dar nu știu dacă este un antrenor bun. Este un «drogangiu» și un «prostituat». Nu sunt de acord cu numirea lui. Dacă ai fost un «drogangiu» și un «prostituat» nu poți să treci peste. Fața lui nu-mi inspiră încredere”, spunea Gigi Becali, la numirea lui Daum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri