Borussia Dortmund a fost învinsă de AS Monaco în turul sferturilor LC

Data actualizării: Data publicării:
Borussia Dortmund v AS Monaco - UEFA Champions League Quarter Final: First Leg
Foto: Guliver/GettyImages

Formaţia Borussia Dortmund a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, într-un meci contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Borussia Dortmund v AS Monaco - UEFA Champions League Quarter Final: First Leg
Foto: Guliver/GettyImages

Reuşitele AS Monaco au fost semnate de Mbappe, în minutul 19, dar jucătorul era aflat în poziţie de ofsaid, de Bender în propria poartă, în minutul 35, şi din nou de Mbappe, în minutul 79.

Borussia a punctat prin Dembele, în minutul 57, şi Kagawa, în minutul 84.

În minutul 17, Fabinho a ratat un penalti, acordat după un fault al lui Sokratis asupra lui Mbappe.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de italianul Daniele Orsato.

Partida a fost programată iniţial, marţi, de la ora 21:45, dar a fost amânată, după ce trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia.

Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Thomas Tuchel, a criticat decizia UEFA de a amâna doar pentru 24 de ore meciul cu AS Monaco din Liga Campionilor, după exploziile din apropierea autocarului formaţiei sale, informează Le Figaro.

„Mi-aş fi dorit să avem mai mult timp pentru a ne da seama ce s-a întâmplat exact. Şi nu am avut acest timp. Ni s-a spus: mâine trebuie să jucaţi. Ne-am simţit ignoraţi. Nu ni s-a cerut părerea, au decis cei de la UEFA în Elveţia. La câteva minute după atac ni s-a spus că trebuie să jucăm mâine, ca şi cum s-ar fi aruncat o cutie de bere contra autocarului. Ne-am fi dorit să fim la cel mai bun nivel, este vorba de visul nostru de a juca în semifinalele Ligii Campionilor. I-am întrebat pe jucători dacă vor să joace, toţi au fost de acord. Nu căutăm scuze pentru rezultat, a declarat Tuchel.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri