Budescu, în China: Miel n-am avut, mi-a fost frică să nu cumpăr vreun câine

Data publicării:
budescu

Intrat în direct la Digi Sport Matinal, fostul atacant al giurgiuvenilor a analizat şansele sale de a mai fi convocat pentru Euro. Atacantul a dezvăluit că şansele să fie în lotul pentru Franţa sunt destul de mici, în condiţiile în care staff-ul naţionalei nu a mai păstrat contactul cu el în ultima perioadă.

„O să fie foarte greu să prind lotul pentru Euro. Nu am mai discutat foarte mult cu staff-ul naţionalei. Dacă ar fi vorba de o convocare, nu cred că ar fi o problemă din partea chinezilor. Ei ştiu că intrasem în circuitul naţionalei şi îmi vor permite să merg la lot”, a spus Budescu.

În iarnă, Astra i-a pierdut pe Budescu şi Enache, doi dintre cei mai importanţi jucători, însă nu a avut emoţii mari în cursa pentru titlu. Dacă transferul atacantului a fost văzut ca o adevărată gură de oxigen din punct de vedere financiar, gestul jucătorului de bandă dreaptă de a părăsi corabia în favoarea unei rivale (Steaua) a fost perceput de mulţi drept un act de „trădare”.

„Nu ştiu ce să spun de Enache, mie o să îmi oprească sigur un tricou şi medalia de campion”, a mai spus Budescu, fotbalistul glumind apoi pe seama modalităţii în care a petrescut sărbătorile, la mii de kilometri depărtare de casă: ”Am petrecut româneşte de Paşte, am făcut chiar şi sarmale. Miel nu am avut, mi-a fost frică să nu cumpăr vreun câine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri