Caz șocant: un fotbalist a omorât un arbitru după ce a luat roşu

Data actualizării: Data publicării:
Real Sociedad de Futbol v Elche FC - La Liga

Acordarea unui cartonaş roşu pentru Ruben Rivera a fost ultimul lucru făcut de Victor Trejo, un arbitru de 55 de ani din Mexic. Jucătorul, considerându-se nedreptăţit, l-a lovit pe arbitru cu capul în plină figură, iar ulterior acesta a decedat, scrie digisport.ro.

mort
Foto: effeta.info

Partida dintre Canarios-Rojo Gomez şi Lindavista, dintr-o ligă inferioară din Mexic, a fost ultima pentru Victor Trejo. Acesta i-a acordat cartonaş roşu unui fotbalist, care, orbit de furie, a decis să îşi caute singur dreptatea. Iritat, jucătorul l-a lovit dur pe arbitru, iar acesta s-a prăbuşit, inconştient. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că Victor nu mai avea semne vitale şi, deşi l-au transportat la spital, acordându-i pe drum ajutorul necesar, acesta nu a mai putut fi salvat.

Ruben Rivera, agresorul, a conştientizat imediat că lucrurile au luat o turnură neplăcută. Ştiind că va trebui să dea explicaţii autorităţilor, el a profitat de învălmăşeala creată şi s-a făcut nevăzut (martorii afirmă că a plecat la bordul unei maşini de teren).

Imediat, poliţia a mers la domiciliul jucătorului, pentru a-l captura, însă acesta s-a ascuns într-o altă locaţie. La ora scrierii acestei ştiri, o anchetă de amploare este în curs de desfăşurare, însă presupusul criminal nu a fost deocamdată capturat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri