Ce scrie presa internaţională despre succesul echipei lui Hagi

Data actualizării: Data publicării:
viitorul
Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Viitorul a devenit în premieră campioana României, la doar 8 ani de la înfiinţare, iar performanţa remarcabilă a echipei lui Gică Hagi nu a trecut neobservată în străinătate. Presa internaţională a remarcat succesul echipei Viitorul, la doar al cincilea sezon în Liga 1, scrie digisport.ro.

viitorul
Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

„Fostul jucător de la Barcelona şi Real Madrid şi-a condus echipa spre primul titlu din istorie, scrie cotidianul catalan Sport, care a subliniat faptul că noua campioană a României a avut un singur jucător străin şi aminteşte despre faptul că oficialii FCSB speră ca echipa lor să primească titlul la TAS.

„Viitorul Constanţa, echipa lui Gheorghe Hagi, campioana României, titrează L'Equipe, în timp ce expertul în mercato al Sky Sport Italia, Gianluca Di Marzio, a notat că dincolo de faptul că a câştigat titlul, Viitorul a devenit în scurt timp o fabrică de talente care a atras atenţia multor cluburi europene.

Publicaţia Mundodeportivo.com titrează Echipa lui Hagi, Viitorul Constanţa, noua campioană a României”. În articol, jurnaliştii precizează şi de intenţia finanţatorului FCSB-ului, Gigi Becali, de a merge la TAS, scrie prosport.ro.

Performanța echipei lui Hagi a avut ecou și în Columbia. Publicaţia sportivă din Columbia, Terra, îi dedică un articol celui care  scotea naţionala lor din cursa pentru trofeul din cadrul Cupei Mondiale din 1994. Simplu şi elegant, titrează „Echipa lui Hagi, Viitorul Constanţa, noua campioană a României”.

Printre cei care s-au grăbit să-l felicite pe managerul tehnic al constănţenilor au fost și cei de la Galatasaray, fostul club al „Regelui”. Viitorul Constanţa, echipa pe care legenda noastră Gheorghe Hagi a format-o de la zero, a devenit campioana României. Felicitările noastre, campionule!”, este mesajul transmis de gruparea „Cim-Bom”, prin intermediul reţelelor de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri