Ce scrie presa olandeză despre victoria în faţa Spaniei

Data publicării:
olanda fani digisport

Foto: digisport.ro

„Sunt eroi!”, „Un start de vis pentru Oranje”, „Incredibil!”, „Olanda zdrobeşte Spania”, „Istoric”, au titrat principalele jurnale din Olanda, potrivit Mediafax.

Echipa Olandei a învins, vineri seară, cu scorul de 5-1, campioana mondială en titre Spania, şi şi-a luat astfel revanşa după finala CM pierdută în faţa spaniolilor în 2010. „Ce revanşă în faţa Spaniei: 5-1!”, a notat De Telegraaf.

„În unul din cele mai memorabile meciuri din istoria Olandei la Cupa Mondială sau chiar unul din cele mai memorabile din istoria Cupei Mondiale, Olanda a zdrobit campioana mondială en titre”, scrie şi Volkskrant.

Publicația a salutat în special „planul magistral” al selecţionerului Louis van Gaal, precum şi primul gol al lui Van Persie: „El zbura. Ce gol de clasă mondială!”.

Jurnalul Trouw menţionează „o victorie ireală” şi scrie că „Olanda dezlănţuită a rupt în bucăţi o echipă a Spaniei dezorientată”.

„Cine şi-ar fi putut imagina asta? 5-1 în faţa campioanei mondiale”, a notat şi cotidianul AD, care a publicat fotografii cu suporteri olandezi în culmea fericirii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri