Cel mai scump bilet la un El Clasico costă cât o garsonieră în București

Data actualizării: Data publicării:
fotbal bilet

Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta chiar și în pauza competiţională din vară! Granzii Spaniei vor juca primul El Clasico din istorie pe tărâm american, în cadrul celui mai puternic turneu amical, International Champions Cup, competiție care poate fi urmărită ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport.

fotbal bilet
Foto: Guliver/GettyImages

În ciuda faptului că biletele nu au fost încă scoase la vânzare, resellerii au pornit deja campania de precomandă, în care adaosurile comerciale sunt notabile, scrie digisport.ro.

Pentru moment, biletele sunt listate doar pe site-ul unuia dintre cei mai mari jucători de pe piața resellerilor de bilete din lume.

Prețul biletelor pornesc de la 651 de dolari (607 euro) și 756 de dolari (705 euro), în treptat urcă la sumele de 1.525 de dolari (1.422 de euro) și 2.699 de dolari (2.517 de euro) în timp ce cauți cât mai aproape de gazon.

Un bilet în zona Clubul 72”, o locație excelentă amplasată pe stadion, costă între 5.400 de dolari (5.037 de euro) și 10.700 de dolari (9.981 de euro). Cel mai scump bilet valorează 45.849 de dolari (42.771 de euro) și este doar o singură bucată. Prețul este cu atât mai ciudat cu cât este situat în partea superioară a arenei.

Prima sesiune de precomandă va avea loc azi, 17 martie, pentru ca luni, pe 20 martie, publicul larg să poată cumpăra ce a mai rămas, ceea ce înseamnă că între timp resellerii îngroașă” prețurile masiv.

Cele mai mari rivale din La Liga se vor întâlni în această vară și la International Champions Cup, competiție care poate fi urmărită ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport. Marele meci dintre Real Madrid și Barcelona este programat pe data de 29 iulie, la Miami.

Pe 2 decembrie, cu o zi înainte de El Clasico din campionatul Spaniei (1-1), americanii care dețin International Champions Cup s-au deplasat la Madrid, acolo unde s-au întâlnit cu Florentino Perez și au discutat despre posibilitatea organizării acestui amical. Apoi, aceștia au luat masa și cu șeful Barcelonei, Josep Maria Bartomeu.

În cele din urmă, amicalul a fost perfectat după mai multe săptămâni de negocieri, astfel că marele meci dintre Real și Barcelona va urma să aibă loc pe Hard Rock Stadium.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri