CFR îşi respectă promisiunea: o replică a trofeului Cupei va merge în Camerun, la mormântul lui Ekeng

Data publicării:
cupa

Clujenii s-au impus cu 5-4 la penalty-uri (2-2 în timp regulamentar) în faţa lui Dinamo, într-o partidă care s-a jucat în memoria lui Ekeng.

La finalul disputei, Iuliu Mureşan, preşedintele ardelenilor, a confirmat că echipa din Gruia va trimite o replică în Camerun, astfel încât trofeul să rămână pentru totdeauna aproape de cel care a fost Patrick Ekeng.

„A fost un meci foarte greu. Am jucat pe un stadion de Champions League, în fața lui Dinamo. Sunt invidios că au o asemenea galerie. A fost ca un meci de Liga Campionilor. Mă bucur că am reușit până la urmă să câștigăm acest trofeu. Ne vom ține de cuvânt și vom trimite trofeul în Camerun, acasă la Ekeng. Măcar o replică, pentru că nu ştiu dacă avem voie să trimitem originalul.

Am dominat clar în repriza a doua. Ne-a ajutat mult că am redus din handicap repede. După ce am egalat, am controlat jocul și eram convins că băieții vor reuși să câștige. E vorba și de șansă la penalty-uri. A fost meritul lui Traian Marc, care a reușit să apere șutul lui Rotariu”, a spus Iuliu Mureșan la DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri