Christoph Daum a condus primul antrenament cu lotul naţionalei

Data publicării:
antrenament nationala fotbal daum

Selecţionerul Christoph Daum a condus, luni, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, primul antrenament cu lotul primei reprezentative în formulă aproape completă, singurii absenţi fiind Gabriel Torje şi Nicolae Stanciu, scrie News.ro.

antrenament nationala fotbal daum

Cei doi se vor alătura lotului luni seară. Stanciu a plecat în Belgia, unde a semnat cu Anderlecht Bruxelles, iar Torje a avut duminică seară meci în campionatul Rusiei.

La şedinţa de pregătire au participat 24 de jucători, dintre care 21 de câmp şi trei portari. S-a prezentat în cantonament şi Cristian Bălgrădean, convocat în locul lui Ciprian Tătăruşanu, care s-a accidentat duminică seară la un meci al Fiorentinei.

După o oră de antrenament, în ultima jumătate de oră a şedinţei de pregătire fotbaliştii s-au împărţit în două echipe şi au jucat un meci şcoală.

La antrenamentul de la Mogoşoaia au asistat aproximativ 250 de suporteri, care şi-au luat bilete gratuite de pe site-ul FRF.

Lotul pregătit de Christoph Daum s-a reunit la Mogoşoaia în vederea meciului cu Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale.

Partida România - Muntenegru, prima din cadrul preliminariilor CM din 2018, este programată la 4 septembrie, de la ora 21.45, pe Cluj Arena.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri