Clubul Galatasaray: Îl felicităm pe Gheorghe Hagi, legenda noastră

Data publicării:
UEFA Europa League Handover In Bucharest
BUCHAREST, ROMANIA - APRIL 11: Romanian football player Gheorghe Hagi during the UEFA Europa League trophy handover ceremony at the National Arena stadium on April 11, 2012 in Bucharest, Romainia. Bucharest will host on May 9 the final football match of the UEFA Europa League. (Photo by Daniel Mihailescu/EuroFootball/Getty Images)

Clubul Galatasaray îl felicită pe Gheorghe Hagi pentru câştigarea titlului cu FC Viitorul, menţionând că tehnicianul este o legendă a grupării turce şi va fi prezent la Istanbul la împlinirea a 17 ani de la obţinerea unui alt trofeu, Cupa UEFA.

UEFA Europa League Handover In Bucharest
FOTO: Getty Images

"Îl felicităm pe Gheorghe Hagi, legenda noastră, care a devenit campionul României cu Viitorul Constanţa, echipă pe care a format-o de la zero", este mesajul de pe pagina de Facebook a grupării Galatasaray.

Galatasaray menţionează prezenţa lui Hagi la Istanbul, săptămâna viitoare, în 17 mai, pentru festivităţile legate de împlinirea a 17 ani de când echipa turcă a câştigat Cupa UEFA.

Hagi a jucat la echipa Galatasaray în perioada 1996 - 2001 şi în intervalele 2004-2005 şi 2010-2011 a antrenat formaţia turcă. În 2000, Galatasaray a câştigat Cupa UEFA, cu Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu componenţi de bază.

Sursa news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri