CM 2014. Brazilia – Mexic, la ora 22:00. Câștigătoarea se califică în optimi

Data publicării:
277504 277504 brazilia mexic

Brazilia va încerca să obţină diseară a doua victorie în grupa A. Sud-americanii vor întâlni Mexic într-un meci a cărui învingătoare va deveni prima echipă calificată în optimile de finală. Starea de sănătate a lui Hulk - care a părăsit ultimul antrenament - este singura problemă de lot cu care se confruntă selecţionerul Luiz Felipe Scolari.

Jucătorii pe care îi am la dispoziţie sunt diferiţi, au calităţi diferite. Unii au viteză, alţii marchează mai mult sau ne pot ajuta mai mult să câştigăm cu Mexic. Aşa că avem 23 de jucători şi dacă vom alege bine nu vom avea o problemă în cazul în care Hulk nu va putea juca”, a spus antrenorul Selecao.

Mexicanii îşi recunosc statutul de outsideri în confruntarea cu reprezentativa ţării gazdă, însă nu se sperie de duelul cu Neymar şi coechipierii săi.

Brazilia nu este Camerun. Sunt clar favoriţi. Sunt cea mai importantă echipă din lumea fotbalului. Aşa că va fi foarte dificil pentru noi. Dar vom ieşi pe teren şi vom juca cu demnitate, cu gândul la cele trei puncte”, a spus Miguel Herrera, selecționerul Mexicului.

Brazilia şi Mexic s-au întâlnit până acum în 38 de meciuri: Selecao a câştigat 22 de întâlniri directe, în timp ce mexicanii s-au impus de 10 ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri