CM 2014. Finala dintre Germania și Argentina se dispută și la Vatican: „să câștige echipa mai bună”

Data publicării:
Papa Francisc si papa Benedict-AFP Mediafax Foto--

Foto: AFP/Mediafax

Papa Francisc, Jorge Bergoglio născut în Argentina şi în vârstă de 77 de ani, este cunoscut ca un suporter de fotbal. El a fost primul papă ales din America Latină.

Papa Benedict al XVI-lea, în vârstă de 87 de ani, care s-a retras în februarie anul trecut, este asociat mai mult cu imaginea unui teolog studios care a ajutat la consolidarea doctrinei bisericeşti în ultimii 30 de ani. Joseph Ratzinger s-a născut în oraşul bavarez Marktl.

„Amândoi vor să câştige echipa mai bună”, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, potrivit Mediafax.

Însă, se pare că cei doi papi nu vor urmări finala dintre Germania și Argentina de la Campionatul Mondial din Brazilia. Potrivit lui Lombardi, papa Francisc ar putea să urmărească, totuși, partida de fotbal.

Imagini prelucrate ale celor doi papi urmărind finala din Brazilia împreună au devenit populare pe rețelele de socializare.

Finala de la Cupa Mondială dintre Germania și Argentina va avea loc duminică, 13 iulie, la ora 22:00 (ora României). Finala mică, dintre Brazilia și Olanda, va avea loc sâmbătă, 12 iulie, de la ora 23:00 (ora României).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri