CM 2014. Honduras - Ecuador 1-2. Ecuadorienii au întors scorul și au speranțe la optimi

Data publicării:
279353 279353 enner valencia

Carlos Costly, fostul atacant de la FC Vaslui, a deschis scorul pentru hondurieni, dar avantajul s-a păstrat doar 4 minute pe tabelă. Celălalt număr 13 de pe teren, Enner Vlencia, a egalat cu noroc, la un șut deviat.

Costly putea fi eroul naționalei sale, dar mingea trimisă de el cu capul, în prelungirile primei reprize, a lovit bara. Avea să fie seara lui Enner Valencia, care a reușit dubla cu o lovitură de cap precisă, după o centrare de pe dreapta, scrie Digi Sport.

Ecuador a păstrat apoi avantajul grație mai ales calității individuale superioare a jucătorilor săi, însă adversarii nu au renunțat nicio clipă la luptă. Chiar înfrânți, hondurienii păstrează șanse de calificare. Au nevoie de o victorie la patru goluri diferență în fața Elveției și de un succes al Franței contra Ecuadorului.

Meciul de la Curitiba a fost cel de-al 8-lea de la turneul final brazilian în care se produce o răsturnare de scor, totodată păstrând ridicată media de goluri de la această ediție.

În fine, calculele calificării din această grupă sunt complicate, matematic și Franța putând fi eliminată. Dacă Ecuador îi învinge pe francezi cu 4-0, iar Elveția trece de Honduras cu 5-0, elevii lui Deschamps nu se califică.

Ecuador se califică și cu o înfrângere în ultima etapă, la nu mai mult de 3 goluri, dacă Honduras învinge Elveția la limită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri