CM Brazilia 2014. Japonia – Grecia: 0-0. Meci nul, cu elenii în inferioritate

Data publicării:
jap gre

După mai mult de o oră în care au evoluat în inferioritate, grecii au reuşit să ţină piept ofensivei japoneze la Natal, în grupa C a Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. În urma rezultatului, formaţia Columbiei obţine calificarea în optimi.

Trei mari ocazii de gol au avut niponii, scrie Digisport.ro. Prima, în minutul 20, l-a avut ca protagonist pe Honda, care a executat excelent o lovitură liberă de la 22 de metri. Karnezis a respins în doi timpi.

În minutul 40, şutul excelent al lui Torosidis este scos printr-o paradă de Kawashima.

Cu două minute înainte, mijlocaşul elen Kostas Katsouranis a primit al doilea cartonaş galben - pentru un fault asupra lui Hasebe -, fiind eliminat de arbitrul Joel Aguilar.

În minutul 68, Okubo ratează o nouă mare ocazie de gol pentru selecționata lui Zaccheroni. Încă o oportunitate mare penstru asiatici a venit în minutul 71 prin Uchida, care a profitat de o eroare a defensivei elene şi a reuşit să şuteze, trimițând însă pe lângă poartă de la aproximativ cinci metri lateral dreapta.

ECHIPELE DE START

Japonia: Kawashima - Uchida, Yoshida, Konno, Nagatomo - Yamaguchi, Hasebe - Okazaki, Honda, Okubo – Osako. Antrenor: Alberto Zaccheroni.

Grecia: Karnezis - Manolas, Sokratis, Torosidis, Holebas - Fetfatzidis, Kone, Katsouaranis, Maniatis - Samaras, Mitroglou. Antrenor: Fernando Santos.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri