Comandantul CSA Steaua are soluția împăcării cu FCSB: „Fiecare să cedeze!”

Data publicării:
stadionul steaua

Scandalul dintre armată și echipa finanțată de Gigi Becali datează de un an, ultimul meci disputat de FC Steaua pe Ghencea datând din 22 martie 2015. De atunci și până în prezent au avut loc mai multe runde de negocieri între reprezentanții celor două părți, Valeriu Argăseală și George Boroi, fără a se ajunge însă la un numitor comun.

George Boroi susține că și-ar dori ca armata să ajungă la o înțelegere cu FC Steaua București, dar că totul trebuie făcut conform legii. Comandantul CSA Steaua are și soluția pentru împăcarea celor două părți - fiecare trebuie să mai lase de la el.

„E clar că, cu toții, ne dorim ca acest club să aibă continuitate, numai că aici nu e vorba doar de Boroi, e vorba și de funcția pe care o ocup. Această funcție mă obligă să iau niște decizii care țin cont de legislații și de hotărârea unei înalte curti de casație și justiție din Romania.

După cum ați ascultat și declarația ministrului Apărării, suntem deschiși, în continuare, spre o colaborare, chiar am avut deja două întâlniri cu reprezentanții dumnealor. Sper să găsim o soluție comună, dar la modul în care fiecare să cedeze până la un punct comun.” a declarat George Boroi.

Ultimul joc disputat pe Ghencea a fost Steaua - Viitorul, încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 4-1.

Stadionul Steaua (28.000 de locuri) a fost gazda celei mai galonate echipe din România încă din 1974. Arena a fost inaugurată pe 9 aprilie 1974, cu ocazia unui meci amical Steaua - OFK Belgrad 2-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri