Concordia Chiajna – Dinamo 2-1 | Ioan Andone: Suntem de cascadorii râsului

Data publicării:
concordia chaijna

Dinamo a pierdut meciul disputat în deplasare, cu Concordia Chiajna, din etapa a XXIII-a a Ligii I de fotbal. Echipa antrenată de Dan Alexe a câştigat cu 2-1, ceea ce reduce considerabil şansele dinamoviştilor de a mai prinde un loc în play-off.

concordia chaijna

Pentru Dinamo a marcat Nemec, în minutul 51, iar pentru Concordia au înscris Raul Costin ('31) şi Cristescu ('80). La 1-1, bucureştenii au reclamat un penalti, dar centralul Marcel Bîrsan nu a acordat lovitura de pedeapsa. Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a comentat pentru Digisport: „Este o împingere care durează și nici nu se lasă până nu scoate jucătorul de sub traiectoria mingii. Arbitrul nu trebuie să se miște după niște linii fixe, el trebuie să urmărească meciul. El nu vede! Păi, dacă nu vede, de ce a mai venit la meci? Penalty indiscutabil. Împingerea e clară.”

 

Dan Alexa, antrenorul echipe Concordia Chiajna: „Mă bucur de această victorie, este importantă, îmi doresc din suflet ca Andone să rămână în play-off, dar pentru noi sunt trei puncte de aur şi psihologic am crescut foarte mult. Ştiam că Dinamo va juca cu trei pe linia de fund, dar am pregătit jocul foarte bine. Jucătorii mei au avut o prestaţie demnă de laudă. Ce vină are Andone când jucători i-au fost vânduţi şi alţii i-au fost aduşi târziu? Nu e magician. Când îţi pleacă jucători care făceau diferenţa nu ai nicio vină".

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: „E un dezastru, suntem de cascadorii râsului. Cei de la Chiajna şi-au văzut interesul, asta am cerut şi eu echipei mele. Numai o minune ne mai poate duce în play-off. Lucrurile sunt destul de grave, nu se vede munca depusă, jucătorii nu realizează ce e Dinamo. Am dat impresia că am dominat, dar doar prin posesie, nu prin ocazii de gol".

Întrebat dacă va rămâne la Dinamo în cazul în care se va rata accederea în play-off, Andone a răspuns: „În fotbal nu poţi să ştii niciodată. Ştiu unde am greşit şi îmi asum. Vina mea este că jucătorii nu au dus multe mingi în careu.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri