Cristiano Ronaldo ar fi plătit 375.000 de dolari unei femei pentru a scăpa de acuzaţia de viol

Data actualizării: Data publicării:
cristiano ronaldo

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, ar fi plătit 375.000 de dolari unei femei pentru a scăpa de acuzaţia de viol, a scris, miercuri, publicaţia germană Der Spiegel, citată de News.ro.

cristiano ronaldo

Der Spiegel a anunţat că se află în posesia unei copii a unei scrisori de şase pagini pe care femeia violată, Susan K, i-ar fi trimis-o lui Ronaldo la peste un an de la evenimentul petrecut în noaptea de 12 spre 13 iunie 2009, la Las Vegas.

Ronaldo se afla la Las Vegas împreună cu cumnatul şi cu vărul său când a cunoscut-o pe Susan K la o petrecere. Cei doi au ajuns în apartamentul fotbalistului din Palms Place Hotel, iar după ce au intrat în jacuzzi şi s-au sărutat, Ronaldo ar fi violat-o.

Femeia ar fi depus o plângere la poliţie, dar a doua zi de dimineaţă s-a ajuns la un acord prin care Ronaldo îi plătea 375.000 de dolari în schimbul retragerii acuzaţiei. Mai mult, Susan K se obliga să nu ofere detalii despre acea noapte şi să şteargă orice fel de materiale electronice sau scrise. La crearea documentului au participat nouă avocaţi.

Acordul final s-a semnat la 12 ianuarie 2010, iar Ronaldo a fost reprezentat de avocatul său Carlos Osorio de Castro.

Avocatul lui Cristiano Ronaldo a negat povestea apărută în Der Spiegel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri