Cu 5 goluri în două etape nu l-a impresionat pe Daum

Data actualizării: Data publicării:
steaua cfr

Ardelenii s-au impus pe „Arena Națională”, în fața roș-albaștrilor, grație „dublei” lui Cristi Bud (31 de ani). Atacantul clujenilor a ajuns la cota 6 în acest sezon din Liga 1, cinci goluri dintre acestea fiind marcate în ultimele două etape, scrie digisport.ro.

steaua cfr

Forma foarte bună pe care o arată Bud nu l-a impresionat pe Christoph Daum. Selecționerul tricolorilor, prezent la meci, a spus că nu poate convoca la prima reprezentativă un fotbalist după doar câteva goluri marcate.

„Cristi Bud? Cine? Credeţi că de fiecare dată când un jucător evoluează bine într-un meci o să-l chem la naţională? Avem mulţi jucători care prind zile excepţionale, dar nu trebuie să ajungă la echipa naţională”, a spus Daum la întâșnirea cu jurnaliștii.

Bud, care a plecat cu mingea acasă după hat-trickul din meciul cu Voluntari, s-a bucurat acum că el și colegii săi au scris o filă de istorie în fotbalul românesc.

„Ne bucurăm foarte mult de această victorie şi sunt fericit că îmi ajut echipa. Dar cel mai important e că rămân sănătos după fiecare partidă. Obiectivul echipei este play-off-ul, sperăm să ajungem cât mai sus în clasament”, a declarat Cristi Bud, la finalul jocului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri