Cum și-a serbat Mutu retragerea din fotbal

Data publicării:
mutu

 

„Briliantul” are peste 20 de tatuaje, alegând să marcheze fiecare moment important al vieții sale printr-un desen pe propriul corp, scrie digisport.ro.

Retragerea din fotbal nu putea face notă discordantă, iar la scurt timp după ce a anunțat că își încheie cariera s-a dus la un salon specializat, unde s-a lăsat pe mâna artistului care l-a tatuat și cu alte ocazii. Locul noului desen este antebrațul stâng.

„E ora 2:00 noaptea, e timp pentru tatuaj”, a spus Adrian Mutu, înainte de a-i prezenta pe cei aflați alături de el. Împreună cu fostul fotbalist se afla și fostul kickboxer și luptător MMA Marius Tiță.

„Mă tatuez și eu, aici pe gambă”, a glumit și Tiță, făcând semn către propriul antebraț drept. Tiță este, de altfel, nepotul marelui scriitor Marin Preda, autorul unora dintre romanele de referință ale literaturii române, precum „Moromeții”, „Cel mai iubit dintre pământeni” sau „Viața ca o pradă”.

35 de goluri în 77 de meciuri are Adrian Mutu la echipa națională a României. Ultima oară a jucat sub tricolor în martie 2013, la înfrângerea cu 0-4 a României pe terenul Olandei, în preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Ultimul gol a fost marcat din penalty, în martie 2013, într-un 2-2 pe terenul Ungariei, în aceeași campanie de calificare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri