Christoph Daum: Jucătorii au trecut prin iad!

Data actualizării: Data publicării:
daum

Selecţionerul Christoph Daum a declarat, marţi seară, că este mulţumit de evoluţia „tricolorilor” în meciul cu naţionala Kazahstanului, scor 0-0, subliniind însă că nu este satisfăcut de rezultatul partidei din grupa E de calificare la CM-2018. El a apreciat că este încrezător în calificare şi a menţionat că jucătorii cresc de la meci la meci, scrie News.ro.

daum

„Nu prea sunt mulţumit de rezultat, dar echipa a fost organizată. Cred că lumea poate fi mândră de aceşti jucători, dar am ratat în momente decisive, ceea ce face diferenţa. Dar cum au alergat şi luptat, reprezintă o mândrie, cresc de la meci la meci. Deşi a fost pe un teren neobişnuit, e tot fotbal, e greu să faci combinaţii, să te adaptezi la un asemenea teren, sunt mulţumit de felul cum echipa a reacţionat. Poate fi greu pentru oricine să joace aici şi să câştige. Până la meciul cu Polonia vom face totul să creştem. Sunt încrezător pentru calificare. Cred că împreună putem realiza multe, suporterii ne pot ajuta acasă, pot fi al 12-lea jucător şi să ajute echipa până la ultimul jucător. Jucătorii au trecut prin iad: de la vreme, la gazon, la deplasarea lungă. Trebuie să îi felicităm pentru că au dat fizic totul”, a declarat Christoph Daum.

România a acumulat 5 puncte după trei meciuri: 1-1, cu Muntenegreu, acasă, 5-0, cu Armenia, la Erevan, şi 0-0, la Astana, cu Kazahstan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri