De câți bani are nevoie Hagi să ducă Viitorul în Liga Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
hagi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, marţi, că ar avea nevoie de un buget de 4-4,5 milioane de euro pentru ca FC Viitorul să ajungă în grupele Ligii Campionilor, sumă din care ar cheltui 500.000-1.000.000 de euro pentru transferuri, scrie News.ro.

hagi

„N-am bani de achiziţii, că dacă aş avea eu bani aş face o echipă frumoasă. Eu cu patru milioane şi jumătate mă duc în Champions League. Numai echipa mare. Eu cu patru milioane mă duc în Champions League, sută la sută. Cu 500.000-1.000.000 de euro buget de achiziţii, eu zic că o fac, pentru că ştiu să produc jucătorul, ştiu să-l antrenez şi-l fac să fie mai bun şi iau jucătorul care ştie cu mingea. Când vine mingea la el nu are presiune. Nu e presiune, aia e plăcere, o caută şi joacă fotbal”, a declarat Hagi, după meciul cu CSMS Iaşi.

Echipa FC Viitorul a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I şi a urcat pe locul doi în clasament la un punct în urma liderului Steaua Bucureşti, care are o partidă mai puţin disputată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri