Dinamo, şanse mari la play-off după 2-1 cu CS U Craiova

Data actualizării: Data publicării:
dinamo

Dinamo a făcut în această seară un pas important spre play-off, victoria contra Craiovei, scor 2-1, aducând-o la cota „38” în clasament, la doar două puncte distanţă de olteni, care încă ocupă locul trei al podiumului. Calculele calificării în play-off sunt însă departe de a fi uşoare, la finalul acestei runde putând asista - în măsura în care CFR şi Astra se impun - la o diferenţă de doar două puncte între ocupantele poziţiilor 3-7, relatează digisport.ro.

dinamo
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Price Waterhouse and Coopers partners Martha Ruiz (L) and Brian Cullinan attend the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

În ciuda faptului că formaţia lui Cosmin Contra a obţinut două victorii mari în faţa unor contracandidate la titlu - Botoşani şi Craiova - prezenţa matematică la „masa bogaţilor” nu a fost obţinută. Dimpotrivă, „câinii” depind în continuare de indirecte, doar în măsura în care contracandidatele se încurcă în meciurile rămase putând să treagă peste linia care separă clasamentul în două.

Totuşi, au şanse destul de mari să ajungă în play-off. Nu doar că în ultima rundă evoluează pe terenul Pandurilor lui Stoican, o formaţie căzută deja în prăpastie, judecând după ce s-a întâmplat în această iarnă la Târgu Jiu, dar celelalte formaţii au rămas cu bătălii grele.

Cheia pare a fi în acest moment la Gaz Metan, formaţie care a adunat 38 de puncte, dar care va avea de jucat împotriva Stelei duminică, respectiv în deplasare, pe terenul Craiovei, în ultima etapă din sezonul regulat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri