Doi jucători ai echipei naționale cer iertare suporterilor 

Data actualizării: Data publicării:
minge fotbal lpf.ro

Jucătorii Alexandru Maxim şi Cosmin Moţi, care au avut conflicte verbale cu fani ai echipei naţionale, la meciul România - Armenia, scor 1-0, disputat vineri, pe Arena Naţională, le-au cerut iertare suporterilor.

"Reacţia pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire şi până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan şi mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea. Însă chiar şi aşa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj şi, dacă prin reacţia mea suporterii echipei naţionale s-au simţit jigniţi, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenţia să îi jignesc. Dimpotrivă, aş dori să le mulţumesc pentru susţinere!”, a spus Alexandru Maxim, pentru site-ul FRF, notează News.ro.

El a înjurat câtre tribună după ce a marcat golul victoriei.

"Îmi pare rău că după încheierea jocului am răspuns cu aceeaşi monedă unor cuvinte jignitoare venite din partea unui spectator care şi-a amintit de trecutul meu de dinamovist. Regret că am reacţionat la nervi şi aş vrea ca suporterii echipei naţionale să ştie că, în ciuda acestui moment în care mi-am pierdut luciditatea, îi respect şi îi apreciez. Noi, fotbaliştii, jucăm pentru fani, aşa că ne-am dori întotdeauna să îi facem fericiţi”, a spus, la rândul său, Cosmin Moţi, care a avut o altercaţie cu un fan.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri