Duckadam: Nu mai am nicio treabă cu Steaua. Pensia o primesc de la Dinamo

Data actualizării: Data publicării:
duckadam

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a declarat, miercuri, că nu mai are nicio legătură cu Steaua, făcând referire la CSA, el menţionând că pensia o primeşte de la Dinamo.

„Eu nu mai am nicio treabă cu Steaua. Eu îmi primesc pensia de la Dinamo. Am lucrat şapte ani la Poliţia de Frontieră, aşa că de acolo îmi vine pensia, aşa că nu mai am nicio legătură cu Steaua. Supărarea mea nu are nicio legătură cu acest diferend existent acum între FCSB şi CSA. Eu nu sunt mulţumit de felul în care am fost tratat, de-a lungul timpului, de către cei de la Armată şi de aceea nu mai vreau să am de a face cu ei. Cred că mi-am făcut datoria pentru Steaua, chiar dacă a fost o perioadă scurtă, dar felul în care s-au comportat.... n-are rost. Cât despre organizarea de la CCA, este trist pentru că a fost o organizare, cum se spune, pe genunchi. Au fost totuşi 70 de ani. Cei care au filmat şi care probabil nu au fost chiar inspiraţi au luat cadre şi de sus şi am văzut cum sala era goală”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Marţi seară s-a sărbătorit într-o gală organizată la Cercul Militar Naţional împlinirea a 70 de ani de la înfiinţarea CSA Steaua. La gală au fost premiaţi mai mulţi sportivi de legendă ai CSA Steaua, printre care Viorica Viscopoleanu, Anişoara Cuşmir, Anghel Iordănescu sau Laura Badea.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri