Echipa marilor absenți. Fotbaliștii care ratează Cupa Mondială din Brazilia

Data publicării:
absenti

Selecţionata starurilor care ratează Cupa Mondială din Brazilia ar avea toate şansele să se lupte de la egal la egal cu favoritele la câştigarea titlului. Unul dintre cei mai buni portari în activitate, Petr Cech, va privi la televizor turneul final. Cehia nu a obţinut biletele pentru Rio.

Apărarea ar fi una redutabilă, cu doi jucători din Bundesliga şi doi din Premier League. Sârbii Branislav Ivanovic şi Neven Subotic, danezul Daniel Agger şi austriacul lui Bayern Munchen - David Alaba - ar fi greu de depăşit de oricare dintre ofensivele echipelor naţionale care vor juca în Brazilia.

Mijlocaşul lui Bayern Munchen - Franck Ribery - a ratat în ultimul moment prezenţa în Brazilia. Ribery a fost retras din lotul Franţei din cauza durerilor de spate care l-au chinuit în ultima perioadă. În linia de mijloc, francezul ar putea juca alături de Arda Turan sau Marek Hamsik. Turcia şi Slovacia nu s-au calificat la mondial. La finalul unui sezon în care a strălucit la Real Madrid, Gareth Bale nu va avea şansa de a încânta pe stadioanele din Brazilia. La fel ca şi veteranul Ryan Giggs, Bale evoluează pentru Ţara Galilor - naţională care a jucat o singură dată la Mondial, în 1958.

Columbianul Radamel Falcao - accidentat şi vedeta lui PSG - suedezul Zlatan Ibrahimovic ar putea face un tandem stelar în atacul selecţionatei virtuale care va rata sărbătoarea fotbalului din Brazilia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri