EUROPA LEAGUE. Chelsea - Steaua 3-1. Roş-albaştrii au părăsit competiţia cu fruntea sus

Data publicării:
1503 20chelsea 20steaua-54919
Au evoluat următoarele echipe:

Chelsea Londra: Cech - Azpilicueta, Terry, David Luiz, A. Cole - Ramires, Obi Mikel - Oscar, Mata (Moses '90), Hazard (Benayoun '90+3) - Fernando Torres. Antrenor: Rafael Benitez.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Râpă (Adi Rocha '84), Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase (Tatu '78) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Minutul 90+4: Final de meci. Chelsea câştigă cu 3-1 şi se califică ăn sferturi.

Minutul 87: Torres ratează un penalty acordat pentru un fault în careu comis de Bourceanu asupra lui Mata.

Minutul 83: Latovlevici îl încearcă pe Cech cu un şut de la distanţă, însă portarul lui Chelsea e la post.

Minutul 80: Ashley Cole primeşte şi el cartonaşul galben.

Minutul 79: Tatu intră în locul lui Tănase.

Minutul 71: Torres îl învinge pe Tătăruşanu cu un şut la colţul lung. La 3-1 pentru Chelsea, londonezii sunt în sferturi.

Minutul 69: Obi Mikel vede şi el cartonaşul galben, pentru un fault la Popa.

Minutul 61: Portarul Cech salvează cu greutate la un şut al lui Chipciu.

Minutul 58:Chelsea preia conducerea printre-un gol marcat cu capul de John Terry. La scorul de 2-1 pentru gazde, tot Steaua e calificată.

Minutul 57:Râpă vede cartonaşul galben pentru un fault la Hazard.

Minutul 54: Acelaşi Bourceanu, aflat în poziţie centrală la marginea careului, şutează mult pe lângă poartă.

Minutul 49: Bourceanu a luat primul cartonaş galben al meciului, pentru un fault la mijlocul terenului.

Minutul 45: GOOOOOOOOL STEAUA! Chiricheș marchează cu un șut sub bara transversală.Prima repriză a luat sfârșit, la acest scor Steaua este calificată.

Minutul 44: Adi Popa intră pe partea dreaptă în careu și șutează puternic, dar Cech respinge mingea în corner.

Minutul 39: De câteva minute Chelsea domină terenul și își construiște faze periculoase la poarta lui Tătărușanu.

Minutul 33: Juan Mata marchează de la marginea careului de șase metri. Scorul este 1-0 pentru Chelsea.

Minutul 30: Chelsea și Steaua au câte două șuturi pe spațiul porții.

Minutul 25: Fanii Stelei scandează tot mai puternic pe Stamford Bridge, iar atunci când Chelsea atacă se aud fluierături care domină fondul sonor.

Minutul 23: Obi Mikel șutează puternic de la 20 de metri, iar Tătărușanu respinge. Obi Mikel șutează din nou, de data aceasta peste poartă.

Minutul 20: Steaua are a doua lovitură de colț, mingea este respinsă în picioarele lui Tănase, care șutează din colțul careului în brațele lui Cech.

Minutul 18: Un suporter englez a intrat pe teren și a traversat terenul până în fața suporterilor români. El a fost îndepărtat de pe gazon.

Minutul 16: Bourceanu șutează de la marginea careului pe lângă poartă.

Minutul 15:Juan Mata șutează surprinzător dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, încercând să îl prindă pe Tătărușanu pe picior greșit, dar goalkeeper-ul a fost atent și a prins.

Minutul 12: Raul Rusescu a avut cea mai mare ocazie de a marca, după o pasă excelentă. Cech respinge mingea în corner și faza se stinge imediat.

Minutul 5: Torres primește mingea în careu, dar jucătorii Stelei reușesc să respingă mingea.

Minutul 1: A început meciul. Steliștii evoluează curajos și domină jumătatea terenului.

______________________

Liderul incontestabil al Ligii I, Steaua, este în fața celui mai important test din ultimii ani. Roș-albaștrii sunt la doar un meci distanță de o calificare de răsunet în sferturile Europa League, ceea ce ar mai coincide pentru ei și cu eliminarea, în premieră, a deținătoarei UEFA Champions League.

Tehnicianul Stelei a primit o lovitură neașteptată la antrenamentul oficial de miercuri seară. Unul dintre cei mai buni fotbaliști, care a impresionat atât cu Ajax, cât și cu Chelsea, Iasmin Latovlevici, s-a accidentat.

„Lato are probleme, dar încercăm să-l refacem. Este foarte greu să-l înlocuim pe Latovlevici, dar dacă va fi nevoie vom găsi soluţia cea mai bună”, spune Laurențiu Reghecampf la conferinţa oficială de presă de dinaintea duelului cu Chelsea.

Peste 5.000 de suporteri români sprijină Steaua la Londra.

Cum se califică Steaua

În turul de pe Arena Națională, steliștii au câștigat cu 1-0. Dacă britanicii înving cu același scor, vom avea parte de prelungiri. Orice egal o califică pe Steaua, la fel cum se poate întâmpla și în cazul unei victorii la orice scor al roș-albaștrilor. Chelsea poate merge mai departe doar dacă învinge la o diferență de două goluri.

Echipele de start:

Chelsea Londra:Cech - Azpilicueta, David Luiz, John Terry, Cole - Ramires, Obi Mikel; Hazard, Mata, Oscar - Torres; Rezerve:Turnbull, Ferreira, Cahill, Bertrand, Lampard, Benayoun, Moses; Antrenor:Rafael Benitez;

Steaua București:Tătărușanu - Râpă, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu; Rezerve:Stanca, Gardoș, Filip, Prepeliță, Iancu, Tatu, Adi Rocha; Antrenor:Laurențiu Reghecampf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri