Fausto Rossi (CS U Craiova): În Italia avem o părere proastă despre români

Data publicării:
rossi bun

Mijlocaşul CS Universitatea Craiova, Fausto Rossi, a declarat că italienii au o părere proastă despre români, însă el şi-a schimbat-o repede după ce a ajuns la gruparea olteană.

„Am venit (n.r. - la Craiova) pentru că m-a contactat direct antrenorul (n.r. - Devis Mangia) şi după trei zile petrecute aici mi-am făcut o frumoasă impresie cu adevărat. Noi, în Italia, avem o părere proastă despre persoanele care locuiesc în România din cauza a ceea ce se întâmplă, însă adevărul e că asta vine de la noi pentru a provoca haos. Aici, toţi se comportă într-o manieră liniştită”, a declarat Rossi, într-un interviu acordat site-ului tuttojuve.com.

Despre meciul cu Milan, Rossi a spus că echipa sa va încerca să joace la fel ca în partida tur.

„Clubul nu a participat în cupele europene de 17 ani, aşa că meciul de acasă a fost foarte aşteptat. Am venit la Milano cu o calificare încă deschisă, ştim bine că va fi dificil, dar aşa cum am jucat acasă vom încerca să o facem şi în retur”, a afirmat fotbalistul italian.

Meciul AC Milan - CSU Craiova, din manşa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21:45. În tur, scorul a fost 1-0 pentru milanezi.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri