FINALA EUROPA LEAGUE. Liverpool – Sevilla 1-3, scor final

Data publicării:
cupa-1

FOTO: digisport.ro

ACTUALIZARE 23.40. Partida se încheie cu victoria echipei spaniole. 

ACTUALIZARE 23.10. GOL Sevilla. Coke reușește dubla. 

ACTUALIZARE 23.06. GOL Sevilla. Coke înscrie cu un şut extraordinar de la marginea careului și Sevilla preia conducerea. 

ACTUALIZARE 22.50. GOL Sevilla. Gameiro restabilește egalitatea.

ACTUALIZARE 22.22. GOL Liverpool. Sturridge a deschis scorul cu o execuţie superbă: şut la colţul lung, cu exteriorul, după o pasă primită de la Coutinho  


Liverpool şi Sevilla se întâlnesc în finala de la Basel, care va avea o miză uriaşă: cine ia trofeul, are locul rezervat în UEFA Champions League. Nici cormoranii şi nicii andaluzii nu au terminat campionatul pe locuri care să le asigure deja acest lucru.

„Sunt foarte fericit că pot să trăiesc acest moment cu această echipă. Când am ajuns aici, am găsit multă neîncredere la aceşti jucători. Acum, mă bucur foarte mult că au demonstrat cât de puternici sunt. Ambele echipe au tratat foarte, foarte serios această competiţie, iar acum suntem aici. Merităm această finală.”, a spus cu o zi înainte de meci Jurgen Klopp, tehnicianul englezilor.

Aflată la primul sezon cu Jurgen Klopp pe bancă, Liverpool a pierdut doar un meci în acestă ediţie de Europa League, prima manşă a semifinalei cu Villarreal, din deplasare. Pentru cormorani, este prima prezenţă într-o finală de cupă europeană din 2007 încoace. Sevilla are patru trofee de Europa League câştigate în ultimii zece ani.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri